VERKOOPVOORWAARDEN EN VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS TICKETS


1. Aleksei Bljahhin FIE (organisator), registratienummer 14236389, Külmallika 16 Tallinn Estonia 12616, tel. +372 5 142 537, aleksei.bljahhin@gmail.com organiseert concerten en andere evenementen en verkoopt tickets daarvoor, en organiseert ook betaalde kijkers voor concertopnames.

2. Betaling van tickets gebeurt via bankoverschrijving of via betalingssystemen zoals Stripe, PAYPAL, PAYSERA, MONTONIO, en tickets worden elektronisch naar de gebruiker gestuurd na ontvangst van de betaling.

3. De koper moet de organisatoren zijn huidige e-mailadres verstrekken voor het verzenden van tickets en nieuwsbrieven.

4. De organisator kan het aantal tickets voor een gebruiker beperken.

5. De gebruiker heeft het recht om tickets aan de organisator terug te sturen en de organisator zal de betaling terugbetalen, maar niet later dan 3 dagen voor aanvang van het evenement.

6. Bij aankoop van kortingskaarten moet de gebruiker de relevante documenten bij de toegangscontrole tonen vóór aanvang van het evenement.

7. Om betalingen snel en gemakkelijk te laten verlopen, werkt de organisator samen met bedrijven:

7.1 PaySera https://www.paysera.ee/, Pilaitės pr. 16, Vilnius, Filiaal in Estland: Tornimäe tn 5 Kesklinna linnaosa, Tallinn Harju maakond 10145, tel +3726165022.

7.2 Stripe, https://stripe.com/en-ee

7.3 Montonio https://montonio.com/
Staapli tn 12-13, Tallinn, Eesti

7.4 PAYPAL https://www.paypal.com/

8. De gebruiker heeft op elk moment het recht om zijn toestemming voor het gebruik van zijn persoonlijke gegevens te weigeren, te eisen dat de verwerking van zijn gegevens wordt beëindigd, evenals om verzamelde persoonlijke gegevens te verwijderen of te sluiten, inclusief het verwijderen van het gebruikersaccount. De gebruiker heeft op elk moment het recht om zich af te melden voor de nieuwsbrief.