Kontserdil osalevad:
Miriam Davis
viiul
Miriam Davis on Briti viiuldaja, kes esineb üle maailma nii solisti kui ka kammermuusikuna. Ta on esinenud paljudes kuulsates saalides ja saanud mitmeid auhindu rahvusvahelistel konkurssidel.

Ta teeb koostööd tuntud muusikutega, sealhulgas pianisti Mihhail Bulõtšov-Oksjoriga. Miriam propageerib aktiivselt kaasaegset repertuaari ja spetsialiseerub romantilisele muusikale.

Alates 2017. aastast õppis ta prantsuse viiuldaja Philippe Graffini juures ning lõpetas Londoni Kuningliku Muusikakolledži. 2022. aastal oodatakse kontserte üle kogu Euroopa ja debüütalbumi "Ode to Lost Time" väljaandmist.

Miriam Davis on osalenud maailmakuulsate meistrikursustel ja on pühendunud viiuliõpetaja. Ta asutas ja juhib muusika veebiakadeemiat www.virtualvirtuoso.online.

23-aastaselt sai ta Liverpooli Kuningliku Filharmooniaorkestri esimeseks viiuldajaks ning teeb koostööd erinevate orkestritega. Kontserdihooajal 2023-2024 on kavas esinemised Mihhail Bulõtšov-Oksjeriga Carnegie Hallis ja rahvusvahelistel festivalidel.
Mihhail Bulytšov-Okser
klaver
Michael Bulychev-Okser on silmapaistev Ameerika pianist, helilooja ja produtsent. Ta on auhinnatud tiitliga "Who's Who in Music", ja Bulychev-Okser on esinenud maailma kõige prestiižsematel laval: Carnegie Hall, Merkin Hall New Yorgis, Kennedy Center Washingtonis, La Salle Pleyel Pariisis, Wigmore Hall Londonis, Rahvanihovi saal Moskva konservatooriumis (Venemaa), Eesti teater Tallinnas ja Teatro Sentermex Mehhikos.

Bulychev-Okser korraldab rahvusvahelisi muusikaüritusi kogu maailmas; nende hulgas George Gershwin'i nimeline rahvusvaheline muusika konkurss New Yorgis ja muusikafestival "Klassika embuses" Eestis, Lätis ja Soomes.

Michael on esinenud paljudel prestiižsetel rahvusvahelistel muusikafestivalidel, kontsertsariadel ja foorumitel ning on ka žürii liige rahvusvahelistel konkurssidel Inglismaal, Prantsusmaal, Saksamaal, Mehhikos, Iisraelis, Eestis, Gruusias, Ukrainas, Austrias, Soomes, Lõuna-Koreas, Hiinas, Serbias, Singapuris ja USA-s. 2022. aastal esitas Mihhail Bulychev-Okser Mendelssohni Kahekordse kontserdi koos Iisraeli viiuldaja virtuoos Shlomo Mintziga.

Michael Bulychev-Okser on klaveri ja kammeransamblite professor Lucy Moses koolis Kaufmani keskuses New Yorgis ning samuti klaveri professor Long Islandi konservatooriumis.



See kontsert on korraldatud kahe festivali ühiste jõupingutustega:

Rahvusvaheline E. Mravinski
nimeline muusikafestival

Alates 1995. aastast toimub Narvas igal aastal Evgeni Mravinski nimeline rahvusvaheline festival. Festival on loodud mälestamaks silmapaistva 20. sajandi dirigendi Evgeni Mravinski viibimist Narvas ja Narva-Jõesuu kuurortides.

Nende aastate jooksul on festivalil osalenud juhtivad kaasaegsed esitajad mitte ainult Eestist, vaid ka Venemaalt, Soomest, Belgiast, Valgevenest, Rootsist, Inglismaalt, Saksamaalt, Hiinast, Norrast, Leedust ja isegi kaugelt Austraaliast ja Ecuadorist. Nende esituses kõlab sümfooniline, kammer- ja koorimuusika Ida-Virumaa linnades ja Tallinnas.

Rahvusvaheline muusikafestival Classical Hugs (Klassika Kütkes)

Festival avab Eesti kultuurilised ja muusikalised sidemed Lääne-Euroopa, Aasia ja Ameerika riikidega. Festival organiseerib muusikameistrikursuseid maailmatasemel muusikutega Eestist, USA-st, Ukrainast, Šveitsist, Austriast, Inglismaalt, Saksamaalt ja Lõuna-Koreast.

"Klassika kütkes" on õrna tunde väljendus läbi klassikalise muusika. Festivali eesmärk on näidata, kuidas muusika võib tuua armastust ja rahu kogu maailma.
Piletid
Need, kes on juba meie kontsertidel käinud, on märganud, et pileti hind ei ole püsiv, vaid muutub pidevalt. Kuid põhimõte on lihtne: mida varem pileti ostate, seda soodsam see teile tuleb.
Pileti hind tõuseb tavaliselt iga kahe või kolme päeva järel, sarnaselt lennupiletitega: mida lähemal ürituse kuupäevale ostetakse, seda kallimaks see läheb.
05.04.2024 18:00 Kohtla-Järve Kultuurikeskus
Kontaktandmed
aleksei.bljahhin@gmail.com
+372 5142 537
https://www.facebook.com/bljahhinaleksei
  • Aleksei Bljahhin